ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

интериор декорация

 

Цветенца, празник идва - хайде да ви пременим!

Идейки за празнична украса на стайни растения

За коледните и новогодишни празници всички се стараем да направим дома си преливащ от багри и настроение – украсяваме елхата, кичим с гирлянди стени, прозорци, врати, светещи лампички блещукат навсякъде, където сме открили свободно местенце (и близък източник за захранването им, разбира се)...

Но още по-забавно, а и по-оригинално може да стане у дома, ако включим в играта, наречена “украсявайте подред” и всички стайни растения. Вероятно във всяко жилище се намира поне по една саксия с живо растение, а ако пък по някаква причина няма, нищо не е загубено – цветарските магазини са насреща!


Цветята са страхотно попадение и чудесен избор за украса – те изглеждат добре през цялата година, внасяйки свежест и цвят в ежедневието. През пролетта са символ на възраждащия се живот в природата,  а през лятото прекрасно се вписват в цялата ведра слънчева атмосфера на жилището.

През есента цветята ни дават усещането, че ще си запазим поне частица от жизнеността на лятото, а през зимата са последния шанс да си откраднем малко от естествената природа поне, докато отново дойде пролетта.

Традиционно през зимните празници почти всички си подаряваме саксии с красиви Коледни звезди, които цъфтят точно сега. Цикламите с тъничките си стъбълца и богата палитра от цветове също ни правят компания през това време.

Мини-елхички, а и всякакви други зелени растения също могат да станат страхотен обект за декорация – с панделки, шишарки, стъклени играчки, картички – и всичко друго, което не сме успели да закачим по коледното дърво.


Някога в училище за подсказване наказваха, но ние отдавна вече не се страхуваме и затова с удоволствие ще ви подскажем различни идеи за украса на стайните цветя. Защото е твърде възможно, улисани в суетнята покрай празничните приготовления, да сте забравили, че и те могат да станат още по-ефектни и да се включат активно в тържествената декорация на дома.

А ако новата им премяна толкова ви хареса, че не искате да се разделите с нея, просто не сваляйте украсата от саксиите!  Така дори и дълго след като Дядо Коледа си е отишъл, а новата година е вече факт, ще си имате постоянно празнично настроение у дома!


 

 


 

 

 

интериор декорация

 
 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Декорация с огледални ефекти

Един поглед в света на вълшебствата
Декорация с огледални ефекти

Идеи за декорация

Нови дрешки за стария скрин
Идеи за домашен ъпгрейд

Празнични одежди за горската принцеса
Идеи за украса на коледното дърво

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

© 1994 - 2020 jilishta Products. All rights reserved. Reklama